KlassementNewsNieuws

Stand in het kampioenschap!

Na drie wedstrijden kunnen we de tussenstand in het kampioenschap melden, met dank aan de KNAF die hiervoor de punten op een rij heeft gezet. Ronald Schoolderman staat eerste, voor Rick Aarts en Frank Stensky – dit bij aftrek van één wedstrijd. Hank van der Spank zit er dicht achter en als Frank Stensky nog een wedstrijd mist maakt hij goede kans op een derde plek overall.

In de T2 is het ook spannend: op dit moment hebben 6 auto’s in de T2 meegereden dit jaar. Als we de aftrek van één wedstrijd meerekenen is Bert van Es éérste, Jan Holtz tweede en Sietse Ronner derde overall. Teun Stam heeft meer wedstrijden gereden, maar zakt na aftrek van één wedstrijd van de derde naar de vierde plaats.

Door de extra wedstrijd in Valkenswaard wordt nu de puntenstand door elkaar gegooid. Zoals het er nu uitziet rijden Ronald Schoolderman, Frank Stenksy en Sietse Ronner niet, waardoor die een extra wedstrijd missen. De teams die zondag bij Masters of Rallyracing op de motorcrossbaan op het Eurocircuit starten scoren wél punten – als ze de auto heelhouden en geen brokken maken.

De puntenstand is hier te bekijken: http://www.knaf.nl/media/54034/nk_orr_2014.pdf .

Comment here